SAILUN Terramax CVR

255/55 R-18 103V SAILUN Terramax CVR

Sailun Terramax CVR anvelope pentru autoturisme în toate sezoanele, ideale pentru condusul pe autostradă. Anvelopele sunt realizate cu cea mai recentă tehnologie care vă va oferi o călătorie liniștită și confortabilă. Potrivite pentru SUV-uri și crossovere.
Pret: 2,173
Cumpara
Sailun VX1

195/70 R15C 104/102T Sailun VX1

Anvelopele pentru toate sezoanele Sailun VX1, fabricate cu gândul la utilizarea vehiculelor comerciale ușoare, ceea ce le sporește durabilitatea în condiții de utilizare intensivă. Potrivite pentru camioane ușoare și furgonete.
Pret: 1 318
Cumpara
SAILUN S696

385/55 R-22.5 SAILUN S696

Anvelopele de vară Sailun S696, instalate pe puntea de direcție, fabricate dintr-un compus de cauciuc special, care nu permite ca anvelopele să se încălzească foarte tare în timpul deplasărilor lungi și de mare viteză. Potrivite pentru camioane.

Pret: 6 919
Cumpara
SAILUN S629

11 R-22.5 SAILUN S629

Anvelopele pentru toate sezoanele Sailun S629, montate pe o axă de rulare, aceste anvelope se pot dovedi eficiente din punct de vedere al consumului de combustibil, cu o durată de viață lungă și o aderență excelentă. Potrivite pentru camioane.
Pret: 5 467
Cumpara
SAILUN Alpine

185/55 R15 SAILUN Alpine

Anvelopele de iarnă Sailun Alpine, caracterizate prin performanță ridicată, manevrabilitate bună și stabilă, aderență excelentă și frânare excelentă în toate condițiile meteo. Potrivite pentru autoturisme.

Pret: 842
Cumpara
SAILUN WST3

205/70 R15 100T SAILUN WST3

Anvelopa de iarnă Sailun Ice Blazer WST3, una dintre cele mai noi anvelope de iarnă pentru autoturisme de la Sailun. Tehnologia folosită la fabricarea anvelopelor permite utilizarea acestora în climatele reci cu o aderență bună. Potrivite pentru autoturisme.
Pret: 1045
Cumpara
Sailun Ice Blazer WST1

275/40 R20 106H Sailun Ice Blazer WST1

Anvelopele de iarnă Sailun Ice Blazer WST1 sunt primele anvelope de iarnă produse de Sailun care au crampoane. Nivel ridicat de siguranță, tracțiune excelentă datorită utilizării crampoanelor și preț redus - iată de ce acest model este îndrăgit. Potrivit pentru autoturisme.
Pret: 2 145
Cumpara
SAILUN Eco

185/70 R14 SAILUN Eco

Anvelopele de vară Sailun Eco, concepute pentru o conducere urbană confortabilă, se disting prin economia bună de combustibil, confort ridicat, risc minim de aquaplaning și stabilitate ridicată pe suprafețe uscate. Excelente pentru autoturisme.

Pret: 768
Cumpara
Sailun Endure WSL1

95 R14C 106/104R Sailun Endure WSL1

Anvelopele de iarnă Sailun WSL1, aceste anvelope au o capacitate de încărcare crescută în ciuda numărului mare de elemente individuale. Zgomotul de rezonanță și vibrațiile reduse fac călătoria cât mai confortabilă. Potrivite pentru camioane ușoare și microbuze.
Pret: 1 208
Cumpara
Vizualizați întreaga gamă de anvelope

Testimoniale

profile

Magazin bun. Totul este rapid și de înaltă calitate. Am cumpărat 4 anvelope ieftine, până acum foarte mulțumit de calitate. Magazinul nu avea anvelopele de care aveam nevoie, așa că am folosit livrarea. A doua zi, compania m-a contactat și le-a adus la adresa de care aveam nevoie.

profile

Nu știam de ce anvelope am nevoie pentru mașina mea, articolele de pe internet nu m-au ajutat, așa că am decis să scriu doar la această companie. Am fost surprins că în 15 minute mi s-a răspuns și m-a contactat, după ce a aflat ce fel de mașină am și mi-a recomandat modelul de anvelope necesar. Acum deja conduc cu anvelope noi, sunt foarte mulțumit de ele!

profile

Nu este prima dată când cumpăr anvelope de la ei, sunt întotdeauna mulțumit de receptivitatea, politețea și punctualitatea lor. Dacă am nevoie urgentă de anvelope - mă adresez doar lor, deoarece știu că, comandând de la ei, voi primi anvelope noi în decurs de o oră, precum și o consultare completă privind selecția anvelopelor).

profile

Prețuri și servicii excelente! În Moldova, sunt obișnuit cu faptul că magazinele de multe ori pur și simplu nu le pasă de tine, răspund pe "du-te dracului" și nu sunt interesați să vândă nimic. Când am contactat sailun.md am fost plăcut surprins de nivelul de comunicare, am fost tratat cu respect și s-a ținut cont de dorințele mele. Nu regret că mi-am cumpărat roțile de la ei.

Avantajele

cumpărarea de anvelope de la noi

Livrare rapidă și gratuită

2 ore -

timpul maxim în care vă vom livra anvelopele. Dacă întârziați - vă vom oferi o reducere excelentă ca scuză!

Prețurile sunt mai mici

până la 15 %

Ne prețuim foarte mult clienții, așa că oferim anvelope cu prețuri cu 15% mai mici decât alte magazine online.

Clienți mulțumiți

99 %

Da, exact 99%, ne tratăm clienții cu respect, oferim întotdeauna consiliere profesională și livrare rapidă.

Despre companie

Compania sailun.md vinde anvelope din 2015. Comandând anvelope de la noi, veți beneficia de consultanță profesională, anvelope la un preț atractiv, livrare gratuită și o reducere la următoarea achiziție. De asemenea, dacă doriți, puteți lăsa anvelopele la noi pentru depozitare! Comandarea anvelopelor de la noi este foarte ușoară! Dacă nu știți de ce anvelope aveți nevoie - consultanții noștri vor fi bucuroși să vă recomande anvelopele potrivite pentru dumneavoastră. Oferim doar cele mai bune modele de anvelope și la cel mai bun preț! Bucurați-vă de un condus confortabil și servicii excelente împreună cu sailun.md.